UUUUFFF





Vilken irriterande dag.  / Sabera




Twilight



Ikväll blev det Twilight mit Sabii und Dadii för andra gången. Och jag säger precis som alla de andra tjejerna att jag älskar filmen and Edward. I know u don't like him yet Selma. But soon! Just det, jag kom på en sak, kolla aldrig på en film med Ismeta om hon redan har sett den. Jag varnar er! Vi hade det väldigt mörkt här hemma när filmen var igång i och med att man skulle släcka ner lamporna 20.30, ah ni vet säkert varför, allt för miljön. Och vad är det för sms jag får av dig Selma? Heurekis vi har inte släckt ett piss haha. Sjukt roligt haha. Jag kan säga er att Sabii började släcka ner allt här hemma redan vid 20 tiden. Snacka om att vara i god tid. För övrigt så vann Bosnien över Belgien med 4-2. Bra jobbat! Undra hur det går med Selmas Turkiet? Na ja, jetzt will ich schalfen.





                                                                                                / Sabera



Bara för dig Selma









Dino Merlin





Dino Merlin Göteborg 1o/4-09
                                                                                                                      / Sabera




Gissa vad?


Jag klarade halkan idag !
:D WUUUHUUU hahah. Körkort snart dåva. Ne, jag bara skojar. Vi får se hur lång tid det kommer att ta innan jag har mitt körkort i handen. Jag måste nog börja att läsa teorin snart också kom jag på. Na ja..  Jag fick i alla fall köra tillsammans med Mirnes idag, en trevlig grabb, som faktiskt läser bosniska med Sabi. Snacka om att vi två var grymma där ute. Måste dock erkänna att jag inte var det minsta nervösi går kväll. Det var första gången som Semin slapp höra på mitt tjat om det här med nervös hit och nervös dit. Jag vet att du älskar mig ändå Semin, även om jag tjatar väldigt mycket och klagar :) Men snacka om att det började att pirra i magen imorse när jag väl steg upp. Men jag överlevde och halkbanan var bara en rolig upplevelse!



      / Sabera





Selma+fysik= bad combination!



Oh dear, I smell IG.. again! Jag får helt enkelt acceptera det, fysiken och jag kommer aldrig att komma överens med varandra.. Vi är alltid i krig, och av någon anledning kammar fysiken hem segern varje gång.. Jag är  trött på att kapitulera! Aah, this is a bad day!




When will I get my Eureka-moment?!



                                                                                                                                                                /Selma


Så duktig..


Jag är så duktig på fysik.. Så duktig att jag har omprov på onsdag!
 
Muntlig bokredovisning i svenskan blir det också. Jag slog upp boken och fick flasbacks när jag läste första sidan. Sen insåg jag till min förvåning att jag hela tiden visste vad som skulle ske härnäst i boken.. Först funderade jag på om boken filmatiserats och om det var därifrån jag kände igen det, men sen insåg jag att jag faktiskt har läst boken under mina bokslukerska år! Vilket normalt barn lånar hem en bok skriven av Selma Lagerlöf, vid titeln Kejsaren av Portugallien och som dessutom har en väldigt ointressan framsida?! Nej, jag har nog aldrig varit riktigt normal!



Jag kan dock säga till mitt försvar att det är en väldigt rörande roman, det tyckte jag första gången jag läste den och det gör jag även nu!

                                                                                                                                 /Selma




Gott gotti gott gott!




Ett stort tack till vår lilla löperska Karin, för de smaskiga godisarna vi fick härom dagen! Inget snålande från hennes sida inte, när det gäller att fylla godispåsen!
Håll utkik efter fler tävlingar hos www.malouka.blogg.se ; DET LÖNAR SIG! :)


Semin Pemin


 

Nu har min lilla tjockis åkt iväg hem. Känns lite tråkigt faktiskt. I miss u already. Jag tillbringade two wonderful days with my boyfriend och jag kan inte säga mer än att det blev en lyckad helg för min del.  
                                                                                                                                                            / Sabera

Hemköp..

Bamba

Selma:
Saber, vi åker la in till stan och köper naturgodis innan historian?

Sabera:
Sure, why not? Ska ba smsa Semin att vi kommer. Han får hänga med.

Selma: 
Aa, visst.

Hemköp

När vi först klev in på Hemköp så hittade vi inte naturgodiset. Snacka om att jag och SeLm fick lite panik därva. Men efter en timmes letande såg vi en änställd på Hemköp fylla på de tomma naturgodis ställen och då blev allt så mycket lättare, och vi började fylla på våra påsar. Nicht war SeLm? 

Semin:
Asså fan, jag har aldrig fattat vilka idioter det är som går och köper naturgodis. Men nu ser jag att ni två är några av dom som gör det.

Sabera:
Lägg av fan.

Selma:
Saber, hjälp mig så att jag inte plockar på mig för mycket. ( Hon har en vana att köpa jättemycket godis och ångra sig sen att hon gett så mycket pengar för det ). Oh, jag älskar dom här müsli. Kom Saber, ska du ha?

Anstäld på Hemköp:
Dom här är min egna favoriter ( och så pekade han på en annan sort av müsli )

Selma
: Haha, Semin du borde nog tänka dig för innan du säger massa.

Semin:
Aa, sant fan, men snacka om att han idiotförklara sig själv. Hur dumt är inte det? 

Sabera:
HAHAHAHAHA


Mmmmm, vår..



Efter en lyckad intervju med KappAhl-Ulla-Britt, så tyckte vi att vi förtjänade varsin "Karins Chokladchock", eller som jag väljer att kalla det, chokladbomb! Den var värd alla 30 femtioören hihi :)

(Av någon anledning ser min glass alltid godare ut än Saberas, kolla in hennes tråkiga med blå sked muahha!)


Glass, glass, glass i stora lass, lass, lass

                           
  



Tänkte bara säga lite snabbt att här sitter jag och äter jättemkt glass med krossad chocklad och cholkadsås. Sjuuuuuuukt goooooooott!  / Sabera


.. and so we survived!







Phew! It's over, for now.. ! Allt gick som en dans på rosor, men det är inte helt över än.. We got a lot of work to do during the week.. *jajamän*!

PA-handledning mit dem Matsis Jönfeldtis..


Nu sitter vi i datasalen och väntar på att bli grillade. WUUHUUU BARBEQUE! Selma är för tillfället lite lost, men det släpper nog så snart hon får se sin Plumbum :) Dessutom ser hon lite sjuk ut, jag ska nog skicka hem henne för hennes eget bästa, åh hon som har matteprov idag, men men, a girl's got to do what a girl's got to do.. Hejdå Selma krya på dig. Matte E ? Hallå , e hon helt dum i huvudet på något sätt? Att man orkar läsa den kursen oxå. Dessutom läser hon fysik B och en helt onöööööööödig kurs, nämligen miljökunskap. Snacka om att hon hela tiden klagar.



Nu har Selma återigen tagit över tangentbordet (ja, det var jag som skickade hem mig själv, nöjda?), och jag vill bara säga följande fras: SABER ÄR HET I LUGG! Men den gör henne en smula kaxig... TÖNT!!!!

Aladdin - En helt ny värld



Aqua - Barbie Girl



To Selma: Men Führer då :)

DAS AUSGERECHNET !!!


14/3-09


Brrmm brmm haha, japp, jag har varit ute och övningskört med pappa. Jag körde Nasko till Gais gården, han hade nämligen match och så körde jag hem så klart. Det gick inte så bra för Naskos lag, de förlorade med 3-1. Men men.. shit happens. Nasko, you rocked! Gud, vad det är mörkt ute. Redan? Klockan tickar och snart är det dags to get ready, förhoppningsvis blir det Crem ikväll. 

Jag saknar min älskling jättemycket
                                                                       / Sabera

Tired of snow

   


Snö?


Det var det värsta. Snö från ingenstans, inget som jag hade väntat mig i alla fall. Herre Gud vad det snöar. Jag som trodde att våren var här och att det var dags att handla lite vårkläder och skor, men icke sa Nicke. Nu blir jag ju bara arg, jag som hade lämnat min vinterjacka i garderoben och tagit på mig min kappa och converse för att solen kikade fram, fick frysa till döds idag. För övrigt så var dagen rätt så seg, vi kom aldrig hem haha.. Både jag und Selma skrev MVG på tyska provet måste jag tilläga. Gut oder was SeLm? Vad mer har hänt? Hmm.. Jo, jag och Selma klippte lugg idag. Wuuuhuuu :) . Det känns lite ovant för mig, det var ett tag sen jag hade lugg. Just nu har jag en Anne Frank frisyr, så ovan är jag med lugg. Don't kill me Selma, I know u hate it. Vi avslutade med en påse naturgodis och en påse lösgodis. JAAMMMII ! 

                                                                                                                                              / Sabera

Nu har jag slutat gråta över spilld mjölk..



Saber:
Jag hatar när man äter med öppen mun..

Jag:
Vem gör det?

Saber:
Du vet när vi hade konsument.. konsumentkunskap..



Ehm, för dem som inte hänger med i svängarna, she means hemkunskap..

Jag: Uff, kolla in min feta finne..

Saber: Varför knäcker du den inte?

Du är allt rolig du saberis! :D





Ett lite väl sent inlägg men men.. Ett stort grattis till min käre storesyster ZEHRA, född 10 mars 1988!
Iyiki dogdun zöremin!
Cocuklar bile sööylüyooor selmaaa zehraaayiii seeeviiiiyoooooor ♥ :)



                          / Selma






Dum..


Jag är världens dummaste person! Jag har tappat bort mitt spårvagnskort, mitt bankkort, mitt ID-kort och mitt lånekort som jag äntligen hade aktiverat efter 2 år..

Nu har jag fått spärra lånekortet och mitt bankkort och måste ringa till polisen för det borttappade ID-kortet. Dessutom måste jag nu betala 200 kr för ett nytt spårvagnskort och utgifter för ett nytt ID-kort, ja, jag tror absolut inte att jag på något sätt får tillbaka dem.. Jag har letat i varje vrå i skolan, gått till vaktmästaren och t.o.m. Schmidt fast han inte ens har något att göra med borttappade idiotsaker. Jag ringde (eller jag och jag, jag tvingade mamma eftersom jag själv grät av ilska) västtrafik, jag kan ju ha tappat bort det på bussen, men de kunde inte veta något förrän imorgon.. Fan vad allt suger! Jag är LEDSEN! ARG! DUM I HUVUDET! Skit oxå..




Nu vill jag bara isolera mig från omvärlden..
..Elhamdülillah! ♥



                                                                                                                                                   / Selma


HJÄLP!

Vanuatu's going down! :D

VANUATU IS THE SHIT ! :)

.

Söndag = pluggdag

Goooood moooorning :) 

Då var det söndag igen, och det innebär att det är skola imon, like always. Måste nog börja med att läsa miljöpolitiken snart, har nämligen prov på onsdag |-) , inte så roligt faktiskt.. Snacka om att alltid börja plugga de sista dagarna. Dessutom har vi debatt i miljökunskapen imon, som man måste förbereda sig för. För övrigt så ska vi kanske göra lite PA idag. Usch, usch, usch PA haha. Det tar ju sån tid. Men annars så tycker jag att det är rätt skoj faktiskt :) Oh herregud, det är jättelite tid kvar till inlämningen av projektarbetet. Ångeeeeeeest!  Va säger du SeLm, vi kanske borde rappa på lite, eller? haha:)

Snacka om att söndag kommer att bli pluggdag pour moi.       
      

      
/Saberis
                       

Svin


Saber:
PA är svinjobbigt..

Tidigare under dagen..

Jag: Du kan få min godisbit, jag tror det finns gelatin i den..
Saber: Ja men gud, det här är ju svingott!

Ännu tidigare under dagen..

Saber: Det var svinjobbigt att vakna imorse..


A message from Selma to Saberis: DU är svinjobbig!                 


                


Projektarbete..




..PANIK! Vi hatar PA och PA hatar oss! Nu har vi suttit jättelänge och inte fått nåt gjort alls. 12 rader på 3 timmar ger.. 15 minuter per rad! Visst är vi duktiga? JAJAMÄN!


P.S Det heter fotnoter och inte fotnötter..







S & S

Jajamän! Nu var det dags för även oss att börja blogga!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0