Allt. Inget. Mycket. Lite. Galen.

Ibland känner jag att jag tagit mig vatten över huvudet. Vad håller jag på med?

Åh..!!!

:)

Jag blev till en början väldigt irriterad, när jag såg en himla massa snö falla ner från skyn. På väg till skolan blev jag dock förtrollad av hur fint det hade fallit över träden. Förtrollande! Så himla fin och mjuk snö. Det har vi nog inte haft denna vintern, inte vad jag sett i alla fall!:)

Tandläkarbesöket gick jättebra. Äntligen har jag lyckats göra användning av tandtråd till en vana. (Var jag äcklig nu? haha!) Jag får se till att boka en tid om några månader, för detta var min sista kallelse! Sista året med gratis tandläkarbesök. Då har man verkligen blivit gammal.. Åh.. Jag satt med några kompisar och diskuterade ålder idag. Pratade på om hur gamla vi höll på att bli haha. En vän, som är 24, tyckte att det var struntprat, hon kände sig jätteung. Anledningen, kom jag fram till, är att hon har två små barn, hon är alltså en ung mamma medan jag är..ja, ett gammalt barn? Så det kanske är det man ska göra, skaffa sig en bebis för att känna sig ung? Haha.

Nu har jag suttit och latat mig ända sedan jag kom hem från skolan. Dags att plugga!:)








/Selma


Brr..

.. inte bästa idén att äta glass just nu! Fryser som bara den haha! Riktiga tjockisfasoner alltså; äta utan att ens vara sugen.. ugh!

Jag är så himla trött, konstant! Hade tänkt sova riktigt länge imorgon, börjar inte förrän 13:00, but no, jag måste ha tandläkare 07:50! Varför åh varför så tidigt!:(

Nu får jag återgå till pluggandet. Det börjar bli rätt intressant faktiskt, önskar bara att jag inte hade så ont om tid! Oh well, what to do!





Kramar, Selma:)

Trötter.

Och så var första skoldagen över! Gud vad jag är trött! Hade eftermiddagslaboration, not fun! Jag är hemma så sent då, vilket går ut över mina böcker, de öppnades knappt idag.. Nu är det sju dagar kvar till tentan. Panic!


intressant va?:D



Kramar från en sömnig Selma!


Jag hatar..


.. att man måste slänga ifrån sig glasögonen då man ska dricka något varmt! Damn you imma!



/Selma

Godmorgon!

Fy fan.. Jag sov fram till ett idag (ja, jag skäms)! Drömde om ett grönt monster på en öde ö som hade tagit fast mig och några kompisar, vilka kommer jag inte ihåg. Sen kom mamma och pappa med vår svarta Ford Galaxy för att rädda oss under tiden som monstret sov, men den vaknade så klart så fort vi klev in i bilen. Låter ju roligt men det var riktigt hemskt haha! Bra att jag vaknade så sent när det är skola imorgon.. Jättebra!:)

Nu ska jag nog försöka vakna till framför tv:n en stund, sen får det lov att bli pluggdags. Kramar!:)


Hade det istället varit Shrek, hade han fått en riktig bamsekram! Söt!


/Selma

Usch..

.. jag gör allt för att slippa plugga! T.o.m. blogga alltså! Jag har lust att fortsätta måla på min påbörjade och allra första tavla. Har hittills målat dit ett fåtal blommor, klassiker haha :). Om jag tycker om resultatet  kan jag kanske  lägga upp den på bloggen, så kan ni (om det finns någon där?) ge mig komplimanger (jag vill inte höra sanningen:P)! Vad sägs?:)




/Selma

RSS 2.0