Snö?


Det var det värsta. Snö från ingenstans, inget som jag hade väntat mig i alla fall. Herre Gud vad det snöar. Jag som trodde att våren var här och att det var dags att handla lite vårkläder och skor, men icke sa Nicke. Nu blir jag ju bara arg, jag som hade lämnat min vinterjacka i garderoben och tagit på mig min kappa och converse för att solen kikade fram, fick frysa till döds idag. För övrigt så var dagen rätt så seg, vi kom aldrig hem haha.. Både jag und Selma skrev MVG på tyska provet måste jag tilläga. Gut oder was SeLm? Vad mer har hänt? Hmm.. Jo, jag och Selma klippte lugg idag. Wuuuhuuu :) . Det känns lite ovant för mig, det var ett tag sen jag hade lugg. Just nu har jag en Anne Frank frisyr, så ovan är jag med lugg. Don't kill me Selma, I know u hate it. Vi avslutade med en påse naturgodis och en påse lösgodis. JAAMMMII ! 

                                                                                                                                              / Sabera

Kommentarer
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-12 @ 16:40:28
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: L

bli medlem på denna länk och du får chansen att få presentkort på några utav dom populäraste butikerna som kicks, h&m& veromoda.

http://www.gratismode.se/?c=47934

2009-03-12 @ 16:41:51
URL: http://llllw.blogg.se/
Postat av: Anonym

Anne Frank frisyr?! Stryk är vad du vill ha obviously! Okej sluta böna och be du ska få imorgon jävla tönt vet du hur fin din lugg blev eller woooOOOoOowwwww saberis :D

2009-03-12 @ 18:17:20
Postat av: Marre

ooooooo, längtar tills jag får se era hövven imorgon! (fuke va sugen jag blev på naturgodis nu, men jag tänker inte gå ut i denna helvetesnön...!)

2009-03-12 @ 18:30:27
URL: http://malouka.blogg.se/
Postat av: Karre

Haha jag kommer ihåg förra gången Selma klippte lugg! :) Men vad jag inte fattar va hur i hela friden du inte kunde gilla det!

Oh alltså jag tror att ni är stensnygga i era nya frillor! Marre...vi kanske också ska ta tag i det här med klippning?! Fast om vi klipper lugg nu så kommer ju alla tro att vi är härmisar... ;)

Nope, puss&kram på er esundes! Nu ska jag läsa vidare bland era inlägg! :)

2009-03-12 @ 22:46:54
URL: http://malouka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0