..


Statsbiblioteket

Nu ska jag snart iväg till statsbibban för att plugga inför tentan. Jag hoppas att jag får en del gjort där för att här hemma känner jag att det inte går att plugga. Det sker saker hela tiden och man kan inte koncentrera sig ordentligt. Jag är fortfarande rädd för tentan! Bara 2 dagar kvar!



                                        / Sabera


Söndag

Fy vilket väder! Det har regnat i princip hela dagen. Not good!
Just nu sitter jag i köket och försöker göra något vettigt men det går segt. Jag sitter nämligen med mina böcker och en kopp kaffe som har kallnat. Det skulle vara bra om jag kunde ta mig igenom avsnitten om hälsa och lidande men tvek på det. Nu är det bara några dagar kvar innan tentan. I'm scared!
Jönköping och A6 var mycket trevligt igår. En liten roadtrip är ju aldrig fel. Fick även en del inhandlat.



         
                                                            / Sabera
 


Höstlov?

Jag har så otroligt mycket att plugga på att jag inte vet var jag ska börja. Jag som trodde att Samskolan var en utmaning men det här tar ju hem priset! Jag kommer ihåg att jag och Selma brukade klaga på Christers prov och hur mycket man skulle kunna inför dem. Att plugga inför hans prov går inte ens att jämföra med det jag ska plugga inför nu. 
Jag har min första tenta om bara 6 dagar! Snacaka om att jag redan nu har börjat stressa inför den! Det är inte likt mig att börja redan nu.
Sorligt som det är har jag inget höstlov heller, så medan mina syskon sover nästa vecka kommer jag att vara uppe tidigt och plugga. Måste man så måste man.
Jag har fyra seminarium avklarade, ett godkänt grupparbete och en godkänd hemtenta.



Så här mcket har jag att plugga på inför tentan och jag skojar inte. Pärmarna är fulla med papper, skrivblocket är utnyttjat till max och plastfickan längst upp till vänster har flera flikar fullproppade med stenciler.

                                                             
/ Sabera


RSS 2.0